Dan škole u 4.a

Učenici 4. a razreda oslikavali su školu uz Dan škole. Ujendo su imali radionicu Zaniljiva lektira, kviz i oslikavanje na foliji- motivi Ivane Brlić- Mažuranić. Uz Dan planete Zemlje oslikali su kišobran koji je izložen u cenru Sesveta kod Narodnog Sveučilišta. 

FOTOGRAFIJE

 

 

 

Stranice učenika 4. c razreda

Učenici 4. c razreda u drugom su polugodištu pokrenuli web stranicu razreda. Na njoj će objavljivati sadržaje vezane uz nastavu u 4. c razredu. Trenutačno uče kako postaviti tekstove i slike na web stranicu. Web stranica naslazi se na poveznici  4.c iz OŠ Sesvete.

 

Abeceda odgovornosti i zaštita potrošača

 

Učenici 4.a razreda imali su drugi dio radionice Abeceda odgovornosti i zaštita potrošača koju provodi Hrvatski institut za financijsko oblikovanje prema projektu naše škole. Fotografije pogledajte u našoj FOTOGALERIJI

 

 

Radionica u 4.a

 

4.a ovih dana proveo je dvije zanimljive radionice u suradnij sa psihologicama Ivanom Sušec i Ivanom Vrbat Štetnos dijeta i prihvaćanje različitosti i Pozitivna slika i sebi. Naučili su puno o prehrani i dijetama.

      

 
 
Uz manje troškove do veće kvalitete života - radionica u 4. razredima
 

U 4. c razredu OŠ Sesvete 17. listopada 2017. godine održana je radionica „Uz manje troškove do veće kvalitete života“. Radionicu je održala gospođa Ana Vrbošić u sklopu projekta -  ABECEDA FINANCIJA.

Na radionici smo kroz igru, raspravu i u zabavnom tonu naučili što je to kućni budžet i kako ga raspodijeliti, analizirali smo prihod i troškove, naučili smo kako pomoću smanjivanja troškova režija (štednjom struje, vode, odvojenim skupljanjem otpada) uštedjeti novac, naučili smo i koja su prava potrošača.

I na kraju, osvijestili smo kako svaka obitelj ima puno troškova i kako treba vrlo pažljivo rasporediti svoj budžet.

Zahvaljujemo gospođi Ani i jedva čekamo slijedeću radionicu.

                       Učenici 4. c razreda

    

 

ČETVRTI RAZREDI U NOVOM VINODOLSKOM

Učenici četvrtih razreda naše škole nalaze se u Školi u prirodi u Novom Vinodolskom. Prati ih lijepo vrijeme i mirno more, a dani su im ispunjeni raznim aktivnostima.

Djelić atmosfere možete vidjeti na našim fotografijama...