2016-11-16 20:55:32

I mi smo obojili svijet tolerancijom!

Danas je Dan tolerancije.

Osmašima je ovogodišnji projekt bio dodatno se izraditi tolerancijom te je svaki razred prigodno obilježio tjedne ljubaznosti i tolerancije.

Projekt smo zaokružili primanjem nagrada za literarne radove. Barbara Vukas iz 8.a osvojila je nagradu na natječaju Foruma za slobodu odgoja "Oboji svijet" u kategoriji osobne priče (prozni rad Sloboda). U pratnji mentorice Alise Galir nagradu je preuzela na velikoj svečanosti u Muzeju za umjetnost i obrt.

Više pročitajte pod "opširnije".


 

Cijela je smotra ostvarena uz pokroviteljstvo Ureda gradonačelnika. Na istom su natječaju sa svojim radovima sudjelovale i učenice Natalija Švenda i Ana Višić iz 8.a. 
Paola Hrdas, učenica 6.b, osvojila je nagradu na natječaju Moja himna 6 koji organiziraju Knjižnica Sesvete i Udruga HVIDRA. Paola je svojim radovima, koji će biti uvršteni u zbornik, promovirala ljepotu domovine i pozvala sve ljude da vole našu domovinu. Svečanost primanja nagrada upriličit će se u subotu u Muzeju Prigorje u Sesvetama. 
Ponosni smo na naše nagrađene učenice jer su imale veeeliku konkurenciju.
Tolerantan biti nije teško. Postoji puno načina da se čovjek oslobodi predrasuda i prihvati sve ljude u njihovoj različitosti.
Obojimo svi svijet šarenim bojama tolerancije i budimo tolerantni kroz cijelu godinu!

  


Osnovna škola Sesvete