Danas, u utorak 5.11.2013. godine humanitarni projekt 5.a razreda izašao je na vidjelo! U dogovoru s razrednicom Dubravkom Karakaš i našim roditeljima, odlučili smo se priključiti humanitarnoj akciji trgovine Lidl pod nazivom “ Pomagati je lako“.

Akcija je zamišljena tako da svatko kupi nešto korisno, primjerice: brašno , ulje, sol, šećer... Stvari iz te košare  Caritas daje obiteljima , koje nisu u  mogućnosti da si neke osnovne stvari priušte. Kada smo stigli u trgovinu, svi smo izabrali nešto što nam se svidjelo ili za što smo mislili da bi svaki dom trebao imati. Stigli smo na blagajne i svatko je svoje platio, a potom smo kupljene stvari odložili u Lidlovu košaru. Razrednica nas je sve lijepo poredala ispred velike košare i slikala. Svi smo bili sretni jer smo znali da smo učinili dobro djelo!

Hvala  mami Tupek, mami Sumpor i tati  Šalamon, koji su nas prevezli do Lidlove trgovine u Jelkovcu.

                                                        Barbara Vukas, 5.a

 

 

Nakon humanitarne  akcije trgovine Lidl i  Caritasa, kojoj smo se  i mi priključili, trgovina Lidl nas je počastila slatkišima. Ovako je to izgledalo na našem satu razrednika. Baš nam je bilo fino,  a ostalo je još slatkiša i za idući sat.