Kroz priče o ljudima koji su na ulici, bez krova nad glavom, bez igdje ičega, učenici 1.B razreda i učiteljica Nataša Peunić odlučili  su u svojoj humanitarnoj akciji pomoći beskućnicima.  Angažirali su svoje roditelje, a oni pak susjede, susjedi susjedove susjede, sjetili su se svih rođaka koje imaju....i skupili odjeću i obuću , higijenske te sanitarne potrepštine...za ljude kojima je to jako potrebno.

Razred 1.B i učiteljica Nataša Peunić   bili su  inicijator projekta Pomoć beskućnicima,  a pomoć u skupljanju stvari su dobili od 1.C razreda,  učitelja Dražena Kalogjere.

Slogom i timskim radom, pokazujući svojim primjerom djeci na koji način se odnositi prema ljudima koji su u nevolji, skupilo se dosta stvari.  Odvezli smo ih  u Jukićevu 24, gdje je centar za beskućnike. Primila nas je časna sestra i preuzela stvari. Projekt se provodio tijekom listopada, 2013.g. i stvari su stigle na vrijeme, prije nego li su došli zima i hladni dani.

 

 

Mama Brekalo, koja je pomogla prevesti stvari  u Jukićevu 24 gdje je centar za beskućnike, te  časna sestra koja je primila stvari.

 

 

 

 

1.B pomaže u slaganju kutija i stvari za beskućnike